Descargar Descobrir l Immesurable en PDF de Jiddu Krishnamurti

Descargar Descobrir l Immesurable en PDF de Jiddu Krishnamurti año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Descobrir l Immesurable
 • Autor del libroJiddu Krishnamurti
 • Fecha de publicación: 23/12/2016
 • EditorialKAIROS
 • Páginas del PDF: 108
 • IdiomaCatalán
 • Incluye un resumen PDF de 9 páginas
 • ISBN: 9788499885131
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Género o ColecciónAutoAyuda y Misticismo
 • Valoración del libro: 4.01 de un máximo de 5
 • Votos: 110 
 • Descripción o resumen: Els ensenyaments que aquest llibre desvetlla se centren en la necessitat de dur a terme un canvi radical en relació amb les nostres ments. Com molt bé ens explica, «per entendre l’immesurable, cosa que vol dir penetrar en un món completament diferent, cal que entenguem el món en què vivim, aquest món que hem creat i del qual formem part: el món de l’ambició, la cobdícia, l’enveja, l’odi, la separació, la por i el desig. Això vol dir que ens hem de conèixer a nosaltres mateixos i entendre tant l’inconscient com el conscient. No és una tasca difícil si hi fixem la ment».1. Text molt breu i concís que reuneix l`essència del pensament de Krishnamurti. 2. Un dels autors més importants de l`editorial, amb més de 40 títols publicats.3. Aclamat pel Dalai Lama, Joseph Campbell, Henry Miller o Aldous Huxley.«La meditació és el procés d’entendre’s a un mateix. L’autoconeixement porta saviesa. I quan la ment comença a entendre el procés d’ella mateixa, es torna assossegada, completament tranquil•la, sense cap sentit de moviment o d’exigència. Aleshores, potser, allò que no és mesurable es fa present». Krishnamurti
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - PDF - EPUB - WORD - PRC - DOC. Compresión disponible TBZ2 - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: Zippyshare - Dropbox - Torrent - MEGA - Hostr - Google Drive - Mediafire

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Evangelina Lorente
 • Fecha: 27/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.38 de un máximo de 5
Votar:

Otros libros de la editorial KAIROS

Otros libros del género o colección AutoAyuda y Misticismo

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del autor Jiddu Krishnamurti