Descargar L Explorador del Futur en PDF de Albert Bosch

Descargar L Explorador del Futur en PDF de Albert Bosch año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: L Explorador del Futur
 • Autor del libroAlbert Bosch
 • Fecha de publicación: 24/1/2016
 • EditorialS.A. EDICIONES B
 • Páginas del PDF: 296
 • IdiomaCatalán
 • Incluye un resumen PDF de 32 páginas
 • ISBN: 9788466657631
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Género o ColecciónAutoAyuda y Misticismo
 • Valoración del libro: 4.95 de un máximo de 5
 • Votos: 161 
 • Descripción o resumen: En un món de canvis radicals i exponencials com el que viurem, ja no servirà que uns pocs explorin i els altres aprofitin els camins traçats, perquè, quan arribaran, el camí ja no existirà. Cadascun de nosaltres haurà d’adoptar una actitud més exploradora i atrevir-se a protagonitzar l’expedició extrema, complexa, incerta i arriscada, però alhora apassionant i plena d’oportunitats, que ens portarà a descobrir i construir el mapa del nostre futur. Albert Bosch aprofita els seus coneixements en lideratge de projectes, la seva passió pel futur i l’exploració, i la seva àmplia experiència en aventures extremes en les quals la gestió de la incertesa, el risc i el canvi són una constant, per analitzar algunes tendències clau del món que ve, amb l’objectiu de provocar una intensa reflexió en el lector, alhora que vol indicar unes possibles pautes per adoptar les actituds necessàries. N’hi haurà que viuran el futur amb por, resignació i victimisme, i d’altres que ho faran amb una actitud positiva, curiosa i responsable. Uns només es protegiran, i altres exploraran amb passió. I tu hauràs de decidir en quin bàndol vols ser.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - EPUB - WORD - TXT - DOC. Compresión disponible CBR - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: FileServe - Mediafire - Hotfile - Google Drive - Torrent - MEGA - Ivoox - Dropbox

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Myriam Villa
 • Fecha: 19/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.72 de un máximo de 5
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del autor Albert Bosch

Otros libros del año 2016

Otros libros de la editorial S.A. EDICIONES B

Otros libros del género o colección AutoAyuda y Misticismo