Descargar Viure Sense Pensar, Viure en Plenitud en PDF de Antonio Jorge Larruy

Descargar Viure Sense Pensar, Viure en Plenitud en PDF de Antonio Jorge Larruy año 2014

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Viure Sense Pensar, Viure en Plenitud
 • Autor del libroAntonio Jorge Larruy
 • Fecha de publicación: 10/11/2014
 • EditorialANGLE
 • Páginas del PDF: 256
 • IdiomaCatalán
 • Incluye un resumen PDF de 30 páginas
 • ISBN: 9788416139231
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Género o ColecciónAutoAyuda y Misticismo
 • Valoración del libro: 4.67 de un máximo de 5
 • Votos: 34 
 • Descripción o resumen: En tots nosaltres hi ha una demanda profunda de plenitud, un anhel de més naturalitat i autenticitat, de ser nosaltres mateixos d'una manera lliure, espontània i sense limitacions. En definitiva, de viure bé. Busquem respostes a l'exterior i no som conscients que la clau és al nostre interior. Antonio Jorge Larruy et proposa quatre grans eines: l'actitud positiva, l'acceptació, la meditació i la reeducació del nen interior. Som un potencial d'energia, d'amor i de llum i intel·ligència, i exercitant-nos aconseguirem viure plenament. A través de casos pràctics i de preguntes plantejades per persones com tu, el llibre t'acompanyarà en tot el que et preocupa: la família, els fills, la parella, la feina, els diners, les malalties, la relació amb un mateix i amb els altres, el creixement personal. «Aquest llibre s'ocupa dels pensaments, però va molt més enllà, en direcció a la plenitud i la pau interior. I ho fa amb un llenguatge que en cap cas és místic: Antonio Jorge Larruy toca de peus a terra. Aquest és, al meu entendre, el seu principal mèrit.» [Del pròleg de Gaspar Hernàndez]. Amb preguntes i respostes del programa L'ofici de viure, de Catalunya Ràdio.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PPT - WORD - EPUB - DOC - PDF - TXT. Compresión disponible RAR - CBR - ISO - CPIO - ZIP
 • Servidores habilitados: FileNurse - ADrive - Hostr - Dropbox - Zippyshare - Mediafire - MEGA - Torrent - WeTransfer - Google Drive

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Juan Andrés Solano
 • Fecha: 18/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.81 de un máximo de 5
Votar:

Otros libros del autor Antonio Jorge Larruy

Otros libros del género o colección AutoAyuda y Misticismo