Descargar El Poder Curatiu de la Meditacio en PDF de Jon Kabat Zinn

Descargar El Poder Curatiu de la Meditacio en PDF de Jon Kabat Zinn año 2013

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: El Poder Curatiu de la Meditacio
 • Autor del libroJon Kabat Zinn
 • Fecha de publicación: 30/3/2013
 • EditorialKAIROS
 • Páginas del PDF: 400
 • IdiomaCatalán
 • Incluye un resumen PDF de 36 páginas
 • ISBN: 9788499882376
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Género o ColecciónAutoAyuda y Misticismo
 • Valoración del libro: 3.93 de un máximo de 5
 • Votos: 167 
 • Descripción o resumen: Vet aquí un diàleg intel•ligent en la intersecció entre la ciència i les tradicions contemplatives. Una trobada que ens revela els últims descobriments sobre els efectes del cultiu sistemàtic de l’atenció plena (o mindfulness) i la compassió en la nostra capacitat autocurativa. El llibre recull les converses sobre la meditació que es van dur a terme entre el Dalai Lama, Jon Kabat-Zinn, Richard J. Davidson i investigadors punters –com Alan Wallace, Zindel Segal, Matthieu Ricard, Ajahn Amaro, Sharon Salzberg, Robert Sapolsky, John Teasdale, Jack Kornfield, Jan Chozen Bays i d’altres– durant la tretzena trobada organitzada per l’Institut Ment i Vida. El diàleg gira al voltant de qüestions relacionades amb la ciència i les aplicacions clíniques de la meditació: De quina manera influeixen les pràctiques meditatives en el dolor i el sofriment humà? Quin paper té el cervell en la salut i el benestar emocional? En quina mesura influeix la nostra ment en la malaltia? Quines sinèrgies poden ajudar-nos a transformar l’atenció de la salut i entendre les nostres limitacions evolutives com a espècie? En mirar de respondre aquestes qüestions amb el màxim rigor possible, El poder curatiu de la meditació representa tota una fita: el naixement del camp de la neurociència contemplativa.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOCX - EPUB - TXT - TCR - WORD - DOC - PDF. Compresión disponible CBC - RAR - DEB - ZIP
 • Servidores habilitados: Google Drive - Dropbox - BitShare - FileHosting - MEGA - Mediafire - 1fichier - Hostr - Torrent

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Isaac San Martín
 • Fecha: 23/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.86 de un máximo de 5
Votar:

Otros libros del autor Jon Kabat Zinn

Otros libros del género o colección AutoAyuda y Misticismo

Otros libros del año 2013

Otros libros en el idioma Catalán