Descargar Sigues l amo del teu Temps en PDF de Felix Toran

Descargar Sigues l amo del teu Temps en PDF de Felix Toran año 2013

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Sigues l amo del teu Temps
 • Autor del libroFelix Toran
 • Fecha de publicación: 24/12/2013
 • EditorialLABUTXACA
 • Páginas del PDF: 256
 • IdiomaCatalán
 • Incluye un resumen PDF de 22 páginas
 • ISBN: 9788499307084
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Género o ColecciónAutoAyuda y Misticismo
 • Valoración del libro: 4.69 de un máximo de 5
 • Votos: 183 
 • Descripción o resumen: Aquesta es se’ns dubte la millor guia de gestió del temps per tenir una vida plena. Ens ensenya a identificar a“lladres del temps i energia”, que emanen del nostre voltant però també del nostre interior. D’aquesta manera, juntament amb els nostres hàbits de gestió del temps persona, ens inclina a utilitzar el poder de la nostre ment subconscient. El DR. Félix Torán, enginyer de la Agència Espacial Europea, comparteix  els seus valuosos coneixements basats en la experiència personal i a més de la seva intensa activitat professional i de la seva plena vida familiar i social, disposa de temps per a practicar cada setmana al menys vuit hores de meditació i cinc hores d’exercici físic. Des de fa més de deu anys, no ha transcorregut un sol dia en el que no escolti la mateixa pregunta: Com es possible fer tantes coses sense estressar-me, amb només 24 hores del dia? Tal i com Torán sosté, no es tracta de ninguna capacitat especial, sinó d’un poder que tots tenim i que podem aprendre a utilitzar.“La clau és en el tres polars de la gestió del temps personal: fer servir diverses tècniques per aprofitar millor el temps, utilitzar el poder de la ment subconscient i gestionar millor la nostre energia”
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - PDF - WORD - DOC - EPUB. Compresión disponible TBZ2 - ZIP - TAR.LZO - RAR - 7-ZIP
 • Servidores habilitados: Amazon Drive - MEGA - Mediafire - Torrent - Dropbox - Google Drive

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Emilia Fernández Gómez
 • Fecha: 22/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 3.99 de un máximo de 5
Votar:

Otros libros del autor Felix Toran

Otros libros del género o colección AutoAyuda y Misticismo

Otros libros de la editorial LABUTXACA

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2013