Descargar Ioga, Guia d Autoconeixement. una Nova Perspectiva en PDF de Rosa Daniel

Descargar Ioga, Guia d Autoconeixement. una Nova Perspectiva en PDF de Rosa Daniel año 2012

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Ioga, Guia d Autoconeixement. una Nova Perspectiva
 • Autor del libroRosa Daniel
 • Fecha de publicación: 1/3/2012
 • EditorialL ABADIA DE MONTSERRAT
 • Páginas del PDF: 240
 • IdiomaCatalán
 • Incluye un resumen PDF de 19 páginas
 • ISBN: 9788498835021
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Género o ColecciónAutoAyuda y Misticismo
 • Valoración del libro: 4.95 de un máximo de 5
 • Votos: 112 
 • Descripción o resumen: Rosa Daniel, amb vint anys d’experiència en el ioga, formada en Ioga Integral i llicenciada en Filologia Catalana, és la persona responsable del Centre de Ioga Siddharta de Barcelona, professora de ioga i de creixement personal. En aquest llibre ens dóna una visió del ioga que s’allunya de la més difosa a Occident, sobretot durant aquests darrers anys de gran eclosió de múltiples variants i modalitats, per a presentar-lo com una eina realment potent i eficaç d’autoconeixement i desenvolupament personal. Pot semblar una visió nova, però s’emmarca en una tradició mil•lenària que constitueix la base de tot un procés en el qual la persona integra allò corporal amb el mental i l’espiritual. Tanmateix, la lectura d’aquest llibre no requereix d’una pràctica prèvia, el seu objectiu és presentar-se com un instrument d’autoconeixement a través del qual el lector, practicant o no, pugui trobar elements que el portin a una major consciència de la seva realitat interna i externa. Per a tal finalitat, és imprescindible l’observació pràctica del que la vida quotidiana ens ofereix per tal de poder modificar tot el que ens impedeix una existència més plena. Tenim al nostre abast múltiples tècniques de creixement personal, algunes d’una graneficàcia. El ioga n’és un referent, tant per la seva antiguitat com per la manera com ha sabut integrar les tres grans potencialitats de la persona de pensar, sentir i actuar.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - EPUB - WORD - TXT - JPEG - DjVu - PDF. Compresión disponible TAR.BZ2 - ZIP - AZW3 - RAR
 • Servidores habilitados: Mediafire - Torrent - MEGA - FileNurse - Dropbox - Google Drive

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Isidora García moreno
 • Fecha: 20/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 3.97 de un máximo de 5
Votar:

Otros libros del género o colección AutoAyuda y Misticismo

Otros libros de la editorial L ABADIA DE MONTSERRAT

Otros libros del año 2012