Descargar Compromesa en PDF de Elizabeth Gilbert

Descargar Compromesa en PDF de Elizabeth Gilbert año 2011

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Compromesa
 • Autor del libroElizabeth Gilbert
 • Fecha de publicación: 27/9/2011
 • EditorialPORTIC
 • Páginas del PDF: 336
 • IdiomaCatalán
 • Incluye un resumen PDF de 39 páginas
 • ISBN: 9788498091731
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Género o ColecciónAutoAyuda y Misticismo
 • Valoración del libro: 3.98 de un máximo de 5
 • Votos: 165 
 • Descripción o resumen: Elizabeth Gilbert presenta, en aquesta novel·la autobiogràfica, una reflexió sobre l’amor, l’esperança i la il·lusió de començar de nou. Amb el to íntim i cordial que la caracteritza, l’autora ofereix tota mena de consells pràctics, escenes memorables i anècdotes històriques sobre el matrimoni i la vida en parella. El lector és testimoni de la història d’amor de la mateixa Elizabeth, que després d’un divorci traumàtic descobreix de nou l’amor en Felipe, un brasiler de nacionalitat australiana. Elizabeth i Felipe es prometen fidelitat, però també juren que no es casaran mai. Quan a la frontera dels EUA impedeixen el pas a Felipe, Elizabeth es planteja els pros i els contres del matrimoni i del compromís sentimental, des de les avinences i desavinences quotidianes fins a les tradicions familiars, passant per tot un rosari de mites, expectatives socials i temors de tota mena. El resultat és un llibre tendre i irònic, en què una escèptica fa les paus amb el matrimoni i reivindica les virtuts del compromís i el dret de tornar a començar.
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - PRC - WORD - TXT - PDF - DOC. Compresión disponible TAR - DEB - LHA - RAR - ZIP
 • Servidores habilitados: Google Drive - MEGA - Dropbox - FreakShare - Ivoox - SendGB - Torrent - Uploaded - Mediafire - Send U It

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Zacarías Juarez
 • Fecha: 8/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.41 de un máximo de 5
Votar:

Otros libros del autor Elizabeth Gilbert

Otros libros del género o colección AutoAyuda y Misticismo

Otros libros del año 2011