Descargar De que Parlen les Dones en PDF de Esmeralda Berbel

Descargar De que Parlen les Dones en PDF de Esmeralda Berbel año 2008

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: De que Parlen les Dones
 • Autor del libroEsmeralda Berbel
 • Fecha de publicación: 19/10/2008
 • EditorialANGLE
 • Páginas del PDF: 280
 • IdiomaCatalán
 • Incluye un resumen PDF de 29 páginas
 • ISBN: 9788496970366
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Género o ColecciónAutoAyuda y Misticismo
 • Valoración del libro: 4.24 de un máximo de 5
 • Votos: 45 
 • Descripción o resumen: Dotze dones entre els 26 i els 75 anys es troben per parlar d’allò que realment els importa. I què és? Una gran oportunitat per endinsar-se en el món femení Per recobrar el plaer de la conversa íntima i sincera ¿De què ens agrada parlar a les dones? ¿Què compartim amb les nostres amigues? ¿Quines coses callem? ¿Què critiquem dels homes? ¿Què opinem de la vida? Que ningú no ho digui per nosaltres! Entre moltes altres coses, les dotze dones d’aquest llibre, de diferents edats i procedències, parlaran de la intimitat —o de la falta d’intimitat—, dels homes, del sexe, de la maternitat, de la seducció, dels abusos, de la fortalesa i la debilitat, de l’adopció, de la relació amb els adolescents, de la manca de temps i de les mil maneres de tirar endavant a la vida... A través de les seves converses ens entendrem millor a nosaltres mateixes i ens sentirem acompanyades en els nostres processos vitals, compartirem coses que no havíem compartit fins ara amb ningú i contrastarem punts de vista amb sinceritat i respecte. En un moment en què la participació de la dona en el mercat laboral ja no té marxa enrere, no deixem de banda la sensibilitat que ens ha caracteritzat sempre. De què parlem les dones quan parlem del que ens importa és un divertiment molt seriós sobre la societat contemporània en clau femenina. Il·lustracions de Sabala.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - TXT - OEB - DOC - EPUB - HTMLZ - WORD. Compresión disponible EML - RAR - TGZ - TZ - ZIP
 • Servidores habilitados: Gett - Mediafire - Uploaded - MEGA - Dropbox - Google Drive - Torrent

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Susana Font
 • Fecha: 3/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.55 de un máximo de 5
Votar:

Otros libros del autor Esmeralda Berbel

Otros libros de la editorial ANGLE

Otros libros del género o colección AutoAyuda y Misticismo

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2008