Descargar Pelegrinatge als Origens en PDF de Lanza Del Vasto

Descargar Pelegrinatge als Origens en PDF de Lanza Del Vasto año 2006

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Pelegrinatge als Origens
 • Autor del libroLanza Del Vasto
 • Fecha de publicación: 16/10/2006
 • EditorialSAGARMATA
 • Páginas del PDF: 416
 • IdiomaCatalán
 • Incluye un resumen PDF de 35 páginas
 • ISBN: 9788493483036
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Género o ColecciónAutoAyuda y Misticismo
 • Valoración del libro: 4.24 de un máximo de 5
 • Votos: 84 
 • Descripción o resumen: El pelegrí que comença el viatge no és el mateix que el conclou. Pelegrinar no és només un viatge en l’espai geogràfic, un llarg passeig per un medi desconegut, sinó que és també una manera de contemplar el nostre interior i de recorre’s un mateix per entendre ben endins allò que trobem a l’exterior. Pelegrinatge als orígens és un viatge a les fonts del Ganges d’un dels autors contemporanis més importants de l’espiritualitat, en el qual Lanza del Vasto contrasta la seva formació europea i espiritualitat cristiana amb la cultura i la religió hindús. La perplexitat davant l’exuberància exterior, la contemplació dels colors i de les pells humanes, la sorpresa per les imatges que als ulls occidentals esdevenen gairebé irreals i un detallisme descriptiu envolten el lector en tota una poètica cromàtica i reveladora. Escrit en forma de diari personal i amb una nuesa interior enlluernadora, Pelegrinatge als origens constitueix un interessantíssim recull de reflexions sobre el catolicisme i l’hinduisme, la saviesa i la caritat i, sobretot, els punts de contacte entre Orient i Occident més que no pas les diferències.
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - ODT - TXT - TIFF - PDF - WORD - PNG - LRF - DOC. Compresión disponible ZIP - RAR - BZ
 • Servidores habilitados: Torrent - Dropbox - 1fichier - BitShare - Openload - MEGA - Mediafire - Google Drive

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Juan Pablo Gómez González
 • Fecha: 14/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.61 de un máximo de 5
Votar:

Otros libros de la editorial SAGARMATA

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2006

Otros libros del género o colección AutoAyuda y Misticismo