Descargar Manual per Lligar en PDF de Jordi Diaz

Descargar Manual per Lligar en PDF de Jordi Diaz año 2006

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Manual per Lligar
 • Autor del libroJordi Diaz
 • Fecha de publicación: 9/1/2006
 • EditorialCOLUMNA EDICIONS S.A.
 • Páginas del PDF: 136
 • IdiomaCatalán
 • Incluye un resumen PDF de 14 páginas
 • ISBN: 9788466407076
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Género o ColecciónAutoAyuda y Misticismo
 • Valoración del libro: 4.47 de un máximo de 5
 • Votos: 60 
 • Descripción o resumen: Què has de fer per atraure l'atenció d'aquella persona que et posa a mil? Què no has de fer per evitar que se't vegi el llautó? Quin és el millor pla d'atac en entorns tan diferents com la discoteca, el parc, la platja o els transports públics? Aquest divertidíssim manual ha estat pensat per a nois i noies de qualsevol edat que volen menjar-se el món i passar-ho d'allò més bé sense gaires manies. Per obtenir el carnet de seduir que et donarà via lliure a totes les autopistes de l'amor, amb aquest llibre aprendràs coses tan diverses com les noves espècies masculines -dels metrosexuals als homes alfa, passant pels bobos i els übersexuals-, una anàlisi de la química femenina, i centenars d'idees originals per lligar a tort i a dret. Tens a les mans un curs de seducció a l'abast de tothom, perquè amb una mica d'estratègia i una mica d'humor multipliquis el teu atractiu personal. Inclou entre molts altres temes: .Com entendre els misteriosos senyals que t'envia el sexe contrari. .Trucs per passar el càsting de la seducció. .Consells per trencar el gel sense quedar-se glaçat. .El que l'altre mai hauria de saber de tu. .Solucions genials per a situacions d'emergència. l que tot lligon / lligona hauria de fer abans de morir
 • Otros formatos de descarga disponibles: RB - TCR - WORD - PDF - XPS - EPUB - DOC - TXT. Compresión disponible LHA - ZIP - AZW - LZMA - RAR
 • Servidores habilitados: Google Drive - 1fichier - Torrent - Dropbox - MyUpload - MEGA - SendGB - Mediafire

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Thiare De la cruz
 • Fecha: 4/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.69 de un máximo de 5
Votar:

Otros libros de la editorial COLUMNA EDICIONS S.A.

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección AutoAyuda y Misticismo

Otros libros del año 2006