Descargar Tu Mateix! Relats d Ecologia Emocional en PDF de Jaume Soler

Descargar Tu Mateix! Relats d Ecologia Emocional en PDF de Jaume Soler año 2005

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Tu Mateix! Relats d Ecologia Emocional
 • Autor del libroJaume Soler
 • Fecha de publicación: 11/7/2005
 • EditorialAMAT EDITORIAL
 • Páginas del PDF: 212
 • IdiomaCatalán
 • Incluye un resumen PDF de 17 páginas
 • ISBN: 9788497352161
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Género o ColecciónAutoAyuda y Misticismo
 • Valoración del libro: 4.17 de un máximo de 5
 • Votos: 107 
 • Descripción o resumen: «Sempre ens han seduït els relats, les anècdotes, les històries, els contes i les faules. La remor dels seus secrets ens captiva. Per a nosaltres són claus que ens obren portes i finestres a la ment, que amplien la nostra visió del món. Són preguntes llançades com a llavors de canvi a les profunditats del nostre interior; ponts que ens uneixen la ment, el cor i l’ànima; medicines que no tenen efectes secundaris; vitamines emocionals amplificadores dels nostres sentits.» Amb aquestes paraules, els autors ens presenten Tu mateix! (versió catalana d’Aplícate el Cuento), un recull de relats i anècdotes emmarcats en l’ecologia emocional que s’adrecen a totes aquelles persones que han escollit ser part de la solució en lloc de ser part del problema. Descobrir el nostre destí i la nostra essència, assumir la responsabilitat de ser i passar a l’acció, són etapes d’un viatge que podeu fer acompanyats d’aquest llibre, si així ho desitgeu. El propòsit d’aquests contes és moure a la reflexió, a l’exploració i, sobretot, induir a una acció més intel·ligent, més harmònica i més ecològica. Jaume Soler i M. Mercè Conangla són fundadors de la Fundació Àmbit, Institut per al Creixement Personal, de Barcelona, i coautors del llibre L’ecologia emocional, en el qual proposen fer un pas més enllà de la intel·ligència emocional, tot afegint a aquest concepte el de la responsabilitat individual i el de la consideració de l’impacte emocional global.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - WORD - DOC - TXT - EPUB. Compresión disponible EML - RAR - ZIP - CHM
 • Servidores habilitados: 4Shared - Google Drive - Hotfile - FreakShare - Torrent - MEGA - Mediafire - Dropbox

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Belen Hurtado
 • Fecha: 6/5/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.52 de un máximo de 5
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del autor Jaume Soler

Otros libros de la editorial AMAT EDITORIAL

Otros libros del género o colección AutoAyuda y Misticismo