Descargar Fish!: L Eficacia d un Equip rau en la Seva Capacitat de Motivaci o en PDF de Stephen C. Lundin

Descargar Fish!: L Eficacia d un Equip rau en la Seva Capacitat de Motivaci o en PDF de Stephen C. Lundin año 2001

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Fish!: L Eficacia d un Equip rau en la Seva Capacitat de Motivaci o
 • Autor del libroStephen C. Lundin
 • Fecha de publicación: 19/8/2001
 • EditorialEMPRESA ACTIVA
 • Páginas del PDF: 128
 • IdiomaNo Disponible
 • Incluye un resumen PDF de 15 páginas
 • ISBN: 9788495787019
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Género o ColecciónAutoAyuda y Misticismo
 • Valoración del libro: 3.95 de un máximo de 5
 • Votos: 105 
 • Descripción o resumen: Pot oferir alguna cosa una parada de mercat a una multinacional amb problemes? La Mary Jane, una executiva daquesta empresa, descobrirà que sí, i no només una cosa, sinó moltes. El departament del qual lhan nomenat cap és temut i detestat per la resta de treballadors de lempresa. Per què? Perquè tot hi queda aturat o shi endarrereix. A més, la gent que hi treballa sempre fa la impressió que estigui de mal humor i no gaire interessada a fer bé la seva feina. En canvi, en Lonnie i els altres peixaters no només sembla que sho passen dallò més bé, sinó que, a més, els seus clients estan encantats i la seva parada de peix és la que té més èxit de tot el mercat. La Mary Jane segueix els consells den Lonnie i aconsegueix de motivar el personal del seu departament, que així deixa de ser un «abocador denergia tòxica», tal com lhavia batejat el gerent de lempresa. La història que explica Fish! i els principis que shi exposen ens ensenyen com renovar linterès dels empleats que fan feines administratives, de tipus logístic i de suport als departaments de lempresa considerats més importants. Els autors coneixen la profunda necessitat que tots tenim de sentir que el que fem importa i de gaudir de la nostra feina. Si desitges aclarir el que penses i sents en relació amb la teva feina, aquest llibre et serà de molta utilitat, i si en segueixes els consells, descobriràs que la teva vida laboral et pot omplir de satisfacció i alegria.
 • Otros formatos de descarga disponibles: AZW - WORD - TIFF - DOC - AZW3 - TXT - EPUB - HTML - PDF. Compresión disponible ARJ - RAR - ZIP
 • Servidores habilitados: Mediafire - Dropbox - Google Drive - FileHosting - MEGA - Torrent

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Lorena Caceres
 • Fecha: 17/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 3.97 de un máximo de 5
Votar:

Otros libros en el idioma No Disponible

Otros libros del género o colección AutoAyuda y Misticismo

Otros libros del año 2001

Otros libros del autor Stephen C. Lundin

Otros libros de la editorial EMPRESA ACTIVA